Printuri de calitate

Ințelegem cât de importante sunt amintirile pentru tine și respectăm acest lucru. La noi, calitatea produsului și satisfacția ta, a clientului nostru, primează. Folosim doar hârtie fotografică premium, ca să te bucuri o viață de momentele tale speciale.

Durată de viață ridicată a printurilor

Calitatea premium a cernelurilor folosite garantează că amintirile tale nu își pierd din strălucire odată cu trecerea timpului.

Echipa de print

Amintirile tale sunt pe mâini bune. Cei trei specialiști din spatele serviciului de print sunt de părere că un produs de calitate nu trebuie sa fie și costisitor. Fiecare imagine este vigilent examinată, cu o deosebită atenție chiar și la cel mai mic detaliu, astfel încât să primești cel mai bun produs posibil.

Laboratorul nostru

Pasionat de fotografia pe film? Ai cochetat cu ideea dar ți se părea complicat să aduci filmul la developat și scanat? Ei bine, de acum poți face totul la noi. Cumperi filmul, îl lași la developat și scanat, după care poți printa analog cele mai faine cadre pe hârtie fotografică. Poţi expedia filmele chiar şi dacă eşti din altă localitate. Contactează-ne la adresa de mail: printing@f64studio.ro pentru mai multe detalii.

  • Mihai Ilie (fotograf)

    Printul este rezultatul final al imaginii. Cred că imaginile în format digital încântă repede, dar se uită la fel de repede. Chiar dacă suntem într-un mediu digital aflat în explozie continuă, imaginile trebuie să-și găsească locul și pe hârtie. Este o formă a realității până la urmă. În ceea ce mă privește s-ar putea să fie o deformație datorată lucrului pe film, însă acum 6-7 ani am simțit nevoia de a avea o parte din imaginile digitale, cele apropiate sufletului și în print, fizic. Digital sunt doar biți care mai devreme sau mai târziu se pierd în funcție de metoda de arhivare. Printul începe acum să fie pentru mine o altă formă de „editare” a imaginii, o bucurie pe care abia încep să o explorez la modul serios. Este costisitor dar merita.

  • Vlad Eftenie (arhitect și fotograf)

    Mai avem astăzi nevoie de print? Ar trebui folosit mai degrabă semnul exclamării. În fața societății de consum însă, ceea ce altă dată părea o certitudine, ceva de la sine înțeles, astăzi devine obiect de muzeu. În goana dupa nou, riscăm să uităm reperele care ne-au adus astăzi, aici. Să privești un tablou pe un perete nu e un simplu gest mecanic. El subîntinde un întreg act de cultură: a fi interesat de un gest artistic, a fi într-un muzeu, într-o expoziție, a privi, a pătrunde dincolo, a atinge (foaia de hârtie). Tipăritura este un mediu străvechi de comunicare, suportul fix punând baza unei întregi lumi de inter-schimb, cu reguli și valori stabilite încă din antichitate. Dacă ajungem astăzi să-i verificăm viabilitatea, e posibil cu siguranță să știm să ne păstrăm relația cu rădăcinile. Asta nu înseamnă că nu e necesar să ne adaptăm noilor medii. Ciudat însă, senzația de consitență nu o conferă efemerul de care „astăzi” este atât de plin. Revenind la zile noastre, aud adesea, despre fotografii : „…dar să le și scoți pe hârtie, atlfel se pierd prin calculator și nu le mai vedem niciodată”. Chiar așa! Mediul nu se învechește cu siguranță, gesturile noastre uită doar ceea ce poate conta cu adevarat – și aceea este urma lăsată, palpabilă.