F64 Studio S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Str. Vigilentei, nr. 7, Sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6743/2001, avand Codul de identificare fiscala RO14080808, este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 10261, Telefon: 4 021.270.00.50, Email: printing@f64studio.ro, Website: www.print.f64.ro.

La F64 credem încă în printing, iar în 2014 am lansat și un serviciu dedicat: print f64.
Simplu de utilizat, serviciul Printing F64 (disponibil atât online, cât și în magazin) vine în sprijinul tău și te ajută să dai viață oricând fotografiilor prin intermediul ultimelor tehnologii de printare. Ai posibilitatea să printezi fotografii de la 10×15 cm până la 60×85 cm (A1), pe hartie lucioasa, semi-mată, mată, premium luster sau ultra smooth fine art.

La întrebarea „De ce printing?”, răspunsurile pot veni în diverse forme, cert este faptul că a privi o fotografie pe un ecran sau monitor este o modalitate intermediată de un dispozitiv care pare să constrângă cumva. De cealaltă parte, printul eliberează fotografia. Pe hârtie, fotografiile devin o parte a lumii fizice, au substanță.

Dincolo de asta însă, există și câteva aspecte practice. E adevărat că o copie fizică a unei imagini nu este imună la distrugere sau degradare, însă reprezintă un back-up destul de bun, permintându-ți să nu depinzi de computer.  Nu ai prin sertar fotografii chiar și de la străbunici care să fie încă intacte?

Mai mult, fotografiile printate le poți atinge, iar asta dă un sens de conectare cu imaginea respectivă, lucru pe care îl vei obține mult mai greu atunci când privești imaginea pe ecranul unui computer sau al unei tablete.
Totodată, cum ar fi să lași mai departe către rude/familie și cunoscuți o cutie cu hard disk-uri în locul unor albume foto? Parcă nu are chiar același farmec, nu? La fel cum un CD cu fotografii îl vom rula dar uităm mai repede de el decât de albumul cumpărat și păstrat în bibliotecă, pe care îl mai răsfoim din când în când.