Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul print.f64.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

S.C. F64 Studio S.R.L., denumit in continuare F64, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii F64.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www. f64.ro este proprietatea S.C. F64 Studio S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. F64 Studio S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@f64studio.ro


Confidentialitate

S.C. F64 Studio S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. f64.ro si S.C. F64 Studio S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. f64.ro si S.C. F64 Studio S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email site-ului print..f64.ro poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a print..f64.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.S.C. F64 Studio S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. f64.ro si S.C. F64 Studio S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. f64.ro si S.C. F64 Studio S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

S.C. F64 Studio S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 10261.

S.C. F64 Studio S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erorile sau eventualele probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau pentru actiunile unor terte persoane.


Confidentialitatea fotografiilor incarcate in site-ul Print F64 si dreptul la proprietate al fotografiilor

F64 va folosi fotografiile incarcate de catre client in cadrul aplicatiei doar in scopul transferarii lor pe suportul fotografic ales de catre client, strict in beneficiul acestuia.

F64 nu va folosi fotografiile incarcate de catre client in interes propriu sau in interesul altor persoane; fotografiile nu vor fi comunicate sau prezentate sub orice forma tertilor si nu vor fi stocate pe serverul F64 o perioada mai lunga decat cea necesara realizarii serviciului de printare si operatiunilor tehnice de stergere periodica, pe care F64 le va efectua la intervale regulate (saptamanal). Fotografiile incarcate de catre client in vederea tiparii sunt prezumate a fi proprietatea intelectuala a clientului sau a fi detinute spre utilizare in mod legal de catre acesta.

F64 respecta in totalitate drepturile de proprietate intelectuala, prezumate a fi detinute de catre client, cu privire la fotografiile (elementele de imagine) incarcate in cadrul aplicatiei si nu va folosi in niciun fel, in interesul propriu sau al tertilor, total sau partial, imaginile continute de catre acestea. F64 nu are obligatia de a verifica daca clientul care incarca fotografii in scopul prestarii serviciului de tiparire are sau nu drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi conexe cu privire la acele fotografii. Clientul raspunde in totalitate in fata tertilor pagubiti in cazul in care fotografiile pe care le incarca in cadrul aplicatiei incalca total sau partial drepturi de proprietate intelectuala. Clientul raspunde in totalitate pentru modul in care intelege sa foloseasca fotografiile rezultate in urma prestarii serviciului de tiparire.

Prin utilizarea serviciului, esti de acord ca F64 sa aiba dreptul de a refuza imprimarea de continut care violeaza acest contract, care este obscen sau ridica obiectii la nivel legal, fara ca F64 sa-si asume vreo raspundere si fara a suporta vreo sanctiune pentru aceasta. Totodata, clientul va consimti ca F64 putem sa dezvaluim acest continut in cazul in care legea prevede aceasta necesitate sau avem datoria de a reclama in spiritul legii fapte care aduc amenintare drepturilor, proprietatii sau sigurantei personale a organizatiei noastre, a clientilor nostri sau a publicului. Din nou, F64 nu are obligatia de a verifica aceste aspecte, insa poate reactiona conform celor de mai sus atunci cand are dubii rezonabile cu privire la decenta sau legalitatea continutului fotografiilor in cauza.


Expeditie si livrare

Expeditie si livrare pentru fotografiile printate pana la dimensiunea A3 (30x40 cm), inclusiv.

Livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 24 de ore (1 zi lucratoare) pentru comenzile inscrise pana la ora 15:00 si in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) pentru comenzile inscrise dupa aceasta ora.

Pentru fotografiile printate la dimensiuni mai mari de A3 (30x40 cm)

Livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 72 de ore (3 zile lucratoare) pentru comenzile inscrise pana la ora 15:00 si in termen de 4 zile lucratoare pentru comenzile inscrise dupa aceasta ora.


Confidentialitatea fotografiilor scanate de pe film de catre Print F64 si dreptul la proprietate al fotografiilor

F64 va folosi fotografiile scanate de pe film doar in scopul transferarii lor pe suportul digital ales de catre client si / sau printarea lor analog, strict in beneficiul acestuia.

F64 nu va folosi fotografiile scanate de pe film in interes propriu sau in interesul altor persoane; fotografiile scanate de pe film nu vor fi comunicate sau prezentate sub orice forma tertilor si nu vor fi stocate pe serverul F64 o perioada mai lunga decat cea necesara realizarii transferului digital catre client si operatiunilor tehnice de stergere periodica, pe care F64 le va efectua la intervale regulate (saptamanal).

Fotografiile scanate de pe film sunt prezumate a fi proprietatea intelectuala a clientului sau a fi detinute spre utilizare in mod legal de catre acesta.

F64 respecta in totalitate drepturile de proprietate intelectuala, prezumate a fi detinute de catre client, cu privire la fotografiile (elementele de imagine) scanate de pe film si / sau printate analog si nu va folosi in niciun fel, in interesul propriu sau al tertilor, total sau partial, imaginile continute de catre acestea.

F64 nu are obligatia de a verifica daca clientul care preda filme foto in scopul prestarii serviciului de developare si scanare de pe film are sau nu drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi conexe cu privire la fotografiile de pe film. Clientul raspunde in totalitate in fata tertilor pagubiti in cazul in care fotografiile de pe film incalca total sau partial drepturi de proprietate intelectuala.

Clientul raspunde in totalitate pentru modul in care intelege sa foloseasca fotografiile rezultate in urma prestarii serviciului de developare si scanare.

Prin utilizarea serviciului, esti de acord ca F64 sa aiba dreptul de a refuza prestarea serviciului de developare, scanare si print analog a fotografiilor de pe film in cazul in care continutul filmului violeaza acest contract, este obscen sau ridica obiectii la nivel legal, fara ca F64 sa-si asume vreo raspundere si fara a suporta vreo sanctiune pentru aceasta. Totodata, clientul va consimti ca F64 putem sa dezvaluim acest continut in cazul in care legea prevede aceasta necesitate sau avem datoria de a reclama in spiritul legii fapte care aduc amenintare drepturilor, proprietatii sau sigurantei personale a organizatiei noastre, a clientilor nostri sau a publicului. Din nou, F64 nu are obligatia de a verifica aceste aspecte, insa poate reactiona conform celor de mai sus atunci cand are dubii rezonabile cu privire la decenta sau legalitatea continutului fotografiilor de pe filmul in cauza.


Expeditie si livrare filme developate si fotografii scanate

Pentru filmele foto predate personal de client in cadrul magazinului F64 Studio Livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 7-30 zile lucratoare din momentul predarii in magazin a filmului / filmelor.

Pentru filmele foto trimise de catre client prin curier catre F64 Studio Livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 14-30 zile lucratoare din momentul receptionarii de catre F64 a filmului / filmelor expediate de client.

Pentru fotografiile scanate de pe film Fotografiile scanate de pe film se livreaza clientului exclusiv prin transfer digital in maxim 7 zile lucratoare din momentul receptionarii de catre F64 a filmului /filmelor expediate de client.

Clientii care opteaza pentru expedierea filmelor foto catre F64 Studio trebuie sa trimita filmele foto pe adresa magazinului F64 Studio, Bulevardul Unirii nr. 45, sector 3, Bucuresti, in atentia departamentului Print F64


Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. F64 Studio S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. F64 Studio S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.


Cum platesc?

Plata se poate face:

- numerar;

- online, prin internet banking sau card bancar;

- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. F64 Studio S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.), astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.


Retur fotografii

Fotografiile printate pot fi returnate doar in cazul in care prezinta defecte de imprimare sau au suferit deteriorari in urma transportului.

Fotografiile cu defecte de imprimare sau care au suferit deteriorari in urma transportului se trimit la Showroom-ul VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii fotografiilor vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie fotografiile ce vor fi printate in schimb dupa constatarea defectului.

Trimiterea fotografiilor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care fotografiile au fost livrate si/sau preluate de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Exceptie de la returnare:

Nu se accepta pentru returnare filmele foto si printurile analog care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.


Retur filme developate si fotografii scanate.

In cazul in care, pentru orice motive, filmul sau imaginea este distrusa, prestatorul raspunde in limita valorii peliculei afectate.

Pentru fisierele scanate si primite deja de client, returul nu poate consta decat in rescanarea intregului film sau a cadrelor pentru care se reclama o neconformitate.

Pentru printurile analog se poate opta intre refacerea acestuia tinand cont de observatiile clientului sau se poate cere restituirea pretului, caz in care se returneaza la Showroom-ul VANZATORULUI printul in forma in care a fost primit de client. Printurile analog cu defecte de imprimare sau care au suferit deteriorari in urma transportului se trimit la Showroom-ul VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii fotografiilor vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie fotografiile ce vor fi printate in schimb dupa constatarea defectului.

Trimiterea fotografiilor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care fotografiile au fost livrate si/sau preluate de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Exceptie de la returnare:

Nu se accepta pentru returnare filmele foto care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.


Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. F64 STUDIO S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. F64 STUDIO S.R.L.. Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate: - Contravaloarea transportului produselor catre firma F64 STUDIO S.R.L. va fi suportata de client;

- Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate;

- In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut

- Produsul trebuie returnat sigilat;

- Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon +4 021.312.88.98 / +4 0722.234.234 sau ne puteti scrie pe adresa printing@f64studio.ro. De asemenea, ne puteti scrie prin intermediul "Condicii de sugestii si reclamatii", disponibila aici.


NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul print.f64.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC F64 Studio S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, F64 Studio are obligatia de a administra, în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei F64 Studio.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Ghiseul Extern 3, O.P. 39, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.